Translate

středa 18. července 2012

Oplétaný culík

Na blogu http://petralovelyhair.blogspot.cz/ se objevilo video, ve kterém maminka Petry dělala oplétaný culík, strašně se mi zalibil a proto jsem si řekla že to zkusím.

 Myslím že se mi to podařilo, a proto se s vámi o to  podělím.

Jinak video na tenhle účes je tady :) Není to nic těžkého, určitě to zkuste:)
 Monča :) 

5 komentářů:

  1. Šikula :) já to sama nezvládla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jo určitě bys to zvládla :), ení to moc těžké. Jestli zvládáš na sobě francouzák, tak tohle zvládneš taky :) Je to jen trošku náročnější na prsty :D. Jinak moc děkuju :)

      Vymazat
  2. Teď jsem to zkoušela.. a hrůza děs teda :D :D :D uplně se mi zamotaly prsty, nevěděla jsem, co k čemu dát :( Jsi šikulka, že jsi to takhle zvládla.. nechchceš mi to příjít udělat?? :D Ale jinak je to vážně super..vypadá to nádherně.. :))

    http://petulabook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde asi o cvik :D. A to s těmi prsty to se mi taky stávalo, ale pokaždé jsem se z toho nějak dostala :D:D, zkus trénovat napřed jen na tom začátku (u té gumičky) a zkoušej plést a nabírat malé pramínky z jedné strany. Když ti to nepůjde, nerozčiluj se, pak to nepůjde vůbec. Zkoušej to dál. A ani když to tím trénováním nepůjde nacvičit, řekni nějaké dobré kamarádce :). Jo..a ještě tohle...ráda bych ti to přijela udělat, jenže já bydlím na Moravě a ty až v Teplicích :D. A jinak vážně moc, moc, moc, moc děkuju :) Monča :))

      Vymazat

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)