Translate

čtvrtek 28. března 2013

Sleek i-Divine oh so special palette review

Konečně po strašné době se na mě usmálo štěstí a časově mi vše vychází, nemusím se učit na žádný test, kterých je poslední dobou strašně moc. No a dnes jsem se rozhodla, protože mám strašně moc nových věcí, na které čeká recenze, že přišla na řadu Sleek paletka, kterou už mám asi měsíc? A snad po každodením používání spolu s Mua Undressed mám na ni už určitý názor :).

Koupení: Kosmetický svět
Cena: 290,- (380,- i s poštovným)
Typ: i Divine
Odstín: Oh so special
gramáž: 12x 1,1g

První dojmy
Wau, opravdu wau, protože už jen to balení ale i ty stíny a obrovské zrcátko no prostě bomba. Neuvěřitelně krásné. Paletka příjde v krabičce, plus nějaký letáček :)
Balení je opravdu bytelné, i když se tedy po čase zašpiní, přece jen je to matný černý obal, a jak všechny známe černý elegantní obal je zlo. Jinak ze začátku hezky drží při otevření zrcátko jako kdyby v pravém uhlu, později se stejně jako Mua rozvyklá a už v pravém uhlu nedrží, pouze ve vodorovné poloze. Ale to však nemění můj názor na tuhle paletu, přece jen obsah je podstatnější.

Zkušenosti
Začneme jako vždy pigmentací, a postupně se budeme přesunovat dále :).
Takže tedy

  • U všech stínů, díky tomu že Sleek paletky byli navrženy pro ženy s tmavou pletí, jsou nádherně pigmetované, a některé fakt až neuvěřitelně. S bílou tužkou na bázi samozřejmě vyniknou ještě mnohem lépe, ale i tak si nemám na co stěžovat.
  • Konzistence u matných stínů, které tedy převažují, za co jsem strašně ráda, jsou trošku prášívé, ne máslovité a celkem rychle ubývají, ale to bývá bohužel normální, i u jiných paletek :(. No a jak je tomu vždy u třpytivých tak jsou opravdu máslové, ale i není naštěstí úplný problém je nanést štětcem. 
  • Výdrž, s bází i bez báze je poměrně stejná, stíny vydrží na víčkách poměrně dlouho, pohybuje se to bez slévání tak okolo 7 hodin. Avšak samozřejmě v létě a více mastnějších víček, které já naštěstí nemám (ťuk,ťuk) to bude asi trošku jinak, ale i tak myslím že by s dobrou bází mohli vydržet aspon těch 5hodin :)
Paletku vřele doporučuji dá se opravdu použít jak na denní nenápadné, tak ji přitvrdit na večerní líčení, a pokud né tuhle tak určitě i jiné třeba Storn nebo Au Naturel nebo jak se jmenují. To už bude, ale jen na vás :). Já si ale rozhodně koupím opět tuhle až mi dojde, protože tohle je opravdu něco pro mě :). 





Náhodné odstíny, bez báze :)
Tady se modrá a burgundy chová jinak než na další fottce

Světlo dělá hodně, ale líbí se mi že jednou se zdají jako téměř matné
jen s lehkým šimerem a na sluníčku jako "diskokoule"
a už jen kvůli tomuhle je mám strašně ráda, hlavně burgundy.
No a na závěr, nějaké fotky s líčením, které jsem stihla vyfotit.




Ne všechny typy líčení byly dělané ráno do školy, třeba to modré, jsem zkoušela až odpoledne, protože bych nesebrala odvahu s něčím takovým jít do školy. Ale tak za zkoušku to stálo :) U některých ještě ani nemám řasenku :D, to nějak neřešte :D

Držte se mnou palce, aby už konečně přestalo být tak škaredé počasí, a mějte se pěkně :)

Vaše Monica

5 komentářů:

  1. Děkuji za recenzi :)
    Mimochodem, stíny máš krásně vystínované :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na extrémně kvalitní stíny se dělá recenze sama :) Já též děkuju :)

      Vymazat
  2. ta zelena je obzvlast pekna!

    Inak ak hladas nejaku peknu a lacnu ceruzku na oci tip tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/f-kozmetika-neodchadzaj.html

    OdpovědětVymazat
  3. Jee krásna paletka! A veľmi vydarené líčenia :)
    Rada by som ťa pozvala na môj nový blog:)
    http://nalensworld.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)