Translate

středa 17. října 2012

Rimmel Stay matte powder + info na konci článku

Už dlouhou dobu mě velice štvalo, že vždy když mám jen korektor...a není něčím zafixováný tak se mi prostě slije do čáry po okem. Takže jsem to musela prostě řešit. A po dlouhém rozhodování a porovnávání...jsem nakonec šáhla po tomhle Rimmelu. Já ho teda nekupovala v té slevě co byla v Rossmannovi....samozřejmě jsem se tam nedostala...takže v Dm jsem vzala za 120kč. 
A ještě mě velice naštvalo, že milá prodavačka nezná slevy, který v sortimentu běží, u pudru např. slevová knížka 50ti bodová k nákupu zdarma. A samozřejmě když jsem se zeptala při zakoupení pudru.....zda dostanu tu knížečku, tak evidentně dělala že neví o čem mluvím. A že mi tu knížku už dát nemůže že se musí vytisknout, ještě před zaplacením. Trošku mě to naštvalo..ale tak nevadí, stejně tam nebylo nic zajímavého po čem bych toužila. 
Tak jo ale už vážně k té recenzi.

Odstín: 001 Transparent
Obsah: 14g

Moje zkušenosti
Ráno jsem nanesla pudr přes korektor, a když jsem přišla domů....no co asi korektor stále držel na místě :). Takže výdrž nemá cenu moc komentovat. Ta je podle mě fajn. Nic méně už z názvu Stay matte - nám řekne že by měl zmatnit pleť..což nedokážu moc posoudit, protože nevlastním mastnou pleť. Nanášení štětcem je v pohodě...i když je teda fakt, že malinko práší, ale tak to se dá čekat že? :) Pudr je hezky namletý a odstín pěkně světlý. Nicméně nedokážu pochopit proč zrovna odstín je pojmenován právě "transparent" :D.
Tak to by bylo k prvním dojmů asi vše :).
Pokud se něco změní tak určitě řeknu ve videu o nákupech :) Ale tak určitě nebude to tak zlé :).
Nicméně vydrží Vám korektor bez zapudrování?

No a to info na závěr: Snad už konečně v listopadu natočím video jak skladuju make-up :)

Moňa

5 komentářů:

  1. Po tomto pudru už koukám dlouho a pravděpodobně si jej pořídím :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento pudr používám už dlouho a jsem s ním naprosto spokojená :)

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)