Translate

neděle 28. října 2012

Nákupování za měsíc říjen

Tentokrát jinou formou, u které už nejspíš zůstanu.Videa moc nestíhám a takhle to bude podle mě i lepší. Sice mě bavilo natáčet videa a následně je upravovat v programu, ale to zabíralo celkem hodně času. Ale teď už k nákupům.

Moje nákupy :)

  1.  L´oreal Paris - triple active čístící pleťové mléko - konečně na to došlo a já si koupila nové odličovací mléko. Tohle mléko koupíte snad všude a bude Vás stát okolo130-150 korun. Chápu, že se to může zdát hodně, ale myslím že to za to stojí. Má 200ml a není úplně tak bílé jako ostatní mléka, tohle má odstín do růžova. Mléko obsahuje olej - tudíž by si mělo poradit i s gelovými linkami, i když občas tomu tak není. Přijde mi, že mléka musím spotřebovat na odlíčení, třeba k zmiňovaným linkám, celkem hodně, ale tak hlavní je, že to odlíčí :)
  2. Balea - osvěžující čístící ubrousky (10 ks) - ještě zůstaneme u odličování. Odlíčí perfektně jakýkoli make-up a to myslím vážně. A za tu cenu, asi dvacet korun, skvělý nákup :). Jsou akorát napuštětné a opět obsahují olej. Po odlíčení je fajn použít nějaké tonikum na úplné dočištění :).
  3. Balea - hydratační matující krém - už moje druhé balení, a stále si ho nemohu vynachválit. Pokud by Vás zajímali další informace naleznete je tady.
  4. Rimmel London -Stay Matte powder - tak k tomuhle pudru opravdu nemám co dodat. Stojí 120-130 kč, obsahuje 14g. Je jemně namletý. Malilinko práší, ale to se dá od pudru čekat. Ale hlavní je že vydrží. Další info - tady.
  5. Catrice - allroud concealer palette- tak o tomhle korektoru jste už určitě slyšeli hodněkrát. Konzistence se na první dojem může zdát tuhá, ale jakmile se ho dotknete bříškem prstu zahřeje se a je tak akorát mastný. Věřím že bude vyhovovat každému typu pleťi a že si ho zamilujete jako já. Další informace Vám řeknu v následující recenzi, která se tu objeví během následujícího týdne :).
A co vy? jaké byli Vaše za tenhle měsíc nákupy? Vlastníte nějaký produkt z tohoto příspěvku? :)
Monica

4 komentáře:

  1. Catrice korektroy mam taky a jsou skvěly a pudr od Rimmel taky!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Balea ubrousky jsou snad ty nejlepší. Odlíčí rychle, nikde se mi nic nerozmazává a jak píšeš, tak jsou za skvělou cenu:) Třeba kamarádka měla takové odličovací mléko od Loreal (odhaduju cenu tak 250,-) a s tím než se člověk odlíčil, tak vypotřeboval půlku balení:D Když vyzkoušela Baleu, tak už nic jiného nechtěla:)
    A pudr od Rimmel jsem taky používala, byl dobrý:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)