Translate

úterý 30. října 2012

Pár tipů jak skladovat make-up :).

Je strašně moc způsobů jak je možné skladovat kosmetiku, teď myslím jen tu dekorativní. Takže dnes bych Vám tu chtěla dát pár tipů jak ji moderně ale i praticky skladovat :).

Začneme kosmetickými štětci, které můžeme dát do:
  • kelímků,
  • skleněných nádob
  • hrnečků
  • dokonce i do stojacího organizéru na příbory
  • specializovaných stojanů na štětce (př. Elf kosmetika)
Samozřejmě pokud máte nějakou skleněnou průhlednou skleničku, a chcete, aby to vypadalo trošku moderně a ne tak obyčejně. Můžete si do toho nasypat barevné kamínky/písek, které jsou velice levné a můžete je koupit v různých barevných provedeních např. v Ikei, a nebo třeba i v Kiku. Ceny se pohybují okolo 25kč. 
No a když máme koupené kamínky a nasypané ve skleničce, teď už stačí zapíchat do toho štětce. Chápu však, že nechcete, aby se vám při opakovaném vytahování a zasouvání štětce o kamínky poničili. Proto vřele doporučuji písek/kamínky koupit hodně jemné. Nezapomente však s nimi pracovat opatrně..aby nakonec kamínky skončili rozsypané na zemi :D. 

Místo písku můžete použít ale i sušené fazole, čočku a další sušené luštěniny :).

Avšak nemusíme štětce skladovat jen takhle...protože třeba když si zakoupíte nějakou sadu tak k nimi většinou dostanete nějaké pouzdro kde byli štětce uloženy a následně zabaleny. Nicméně tohle není zrovna moc praktické protože byste to pak mohli mít zašpiněné apod.

Teď už jak skladovat konkrétně tu kosmetiku :).

Opět je nějakolik způsobů.....jak jinak :D. 
  • už asi před rokem a stále si ženy/slečny velice chválí takové ty plastové boxíky, které se ještě nedávno dali sehnat v Kiku....teď však to není tak lehce sehnatelné. Což je škoda, protože podle mě i jiných byly praktické :).
  • Kosmetický stůl - tak ten vlastní asi tak 39% procent žen z České republiky....což se vůbec nedivím že tak málo, protože přece jen zabere to celkem hodně místa a to už je spíše když máte kosmetiky váážně hodně. :)
  • Další možnost jsou různé komody, skřínky 
  • A snad nejpoužívanější jsou kosmetické taštičky, kterých v dnešní době seženete vážně velké množství ať už velikostně ale i barevně. 
  • košíčky, organizéry z kuchyně
Je však dalších milion tipů jak skladovat make-up ..tohle byli takové ty zakladní tipy. Nicméně pokud máte něco speciálního jak skladujete make-up tak určitě napište do komentářů :). 

PS: Omlouvám se, že sem Vám sem nedala žádné fotky...ale přece jen přišlo mi to zbytečné..protože třeba skleněnou skleničku s kamínky/poudro na štětce si dovedeme představit snad každá :). 
Monica

6 komentářů:

  1. Já mám kosmetické boxy! Mám asi 10 boxů, plus speciální hranaté koše na paletky a everyday make-up. Pokud můžu poradit, koukněte do Jysku, některé z těch boxů mám právě odtud. Mám kosmetický stůl se základními věcmi (štetce, odličovadla, pleťová kosmetika) + komotu, kde skladuju boxy s veškerým make-upem. Make-up maniak, přiznávám:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nechceš Nat udělat o skladování kosmetiky článek? Už teď to vypadá zajímavě!

      Vymazat
  2. Já kosmetiku skladuji různě :). Štětce ve skleničce s kamínky, část stínů v krabičce od Ferrera, laky v košíčku a zbytek v taštičce + v poličce.. ;) :D Věřím ale, že jakmile budu bydlet jinde, než u mamky, pořídím si svůj stůl ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to, že si pořídím stůl, to je můj vysněný plán do budoucnosti..ale hold teď nemám vůbec na to místo, takže to vyřešilo něco jiného, ale to však až někdy jindy ...až toho budu mít více :)

      Vymazat
  3. spíše v Kika, než Kiku, ne :-)?

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)