Translate

úterý 12. února 2013

Balea - wohlfühl maske

Dnes se podíváme na zoubek tady téhle značky Balea :), přece jen  pleťových masek není nikdy dost, hlavně když stále nemáte jednu, která Vám na 100% vyhovuje.

Koupení: DM
Cena: 20,-
Objem: 2x8ml
Tip: peťová maska s vůní malin (LE)

Slibující účinky
Aromaterapie pro Vaši pleť. Spojení ovocné malinové vůně a extraktu z vanilky potěší smysly a navoní příjemnou atmosféru. Mandlový olej a bambucké máslo intenzivně pečují o pleť a chání ji před vysušením. Panthenol pleť uklidňuje a dostatečně hydratuje. Pokožka je odpočinutá a hebká. --> To jsou zase kecy :D.

Zkušenosti
Nanášení je značně jednoduché díky jogurtovo-gelové konzistenci. A navíc ta vůně po lesních plodech..mmm :)Nicméně mi přijde že ten jeden balíček po 8ml by šel ještě rozdělit, už tak je toho tam moc. Maska se má nechat působit 10-15 min. V průběhu trošku zasychá  a jakoby se vstřebává do pleťi.  Naštěstí moc neovlivňuje mimické svaly, jako třeba slupovací masky.
 Po uplynutí 15 min se většina stratí a vytvoří se taková gelová vrstva. která by se evidentně měla setřít (podle návodu) vlhčeným kosmetickým ubrouskem - ten já jaksi nemám, :D, tudíž jsem si vystačila s téměř vyschlým odličovacím ubrouskem též od Baley. I přes tohle jsem si pak musela obličej "dočistit" tonikem. Protože to neměl šanci jen ten ubrousek vzít - to je takřka nemožné. Z toho plyne že odstraňování masky je trošku boj. 

Závěrečný koment
 Nezdá se mi že by maska něco s pletí udělala, ani že by byla najednou extrémně hebká. Natož tak odpočinutá. Tahle maska prostě neudělá podle mě fakt nic..jediný co se mi na jí líbí je vůně a konzistence :D.

Monica

1 komentář:

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)