Translate

neděle 27. ledna 2013

Miss sporty quatro eyeshadow

Jak já ráda fotím, a teď ještě raději když mi jede paměťovka :) Ale dnes se však podíváme na stíny od MS, které jsem také dostala dárkem. :)

Odstín: 403 Brown eye
Cena: 70,-?
Obsah: radši není známo, jaká je gramáž
Balení obsahuje samozřejmě takové ty malé pěnové aplikátorky...ty jsou někam dala, proto nejsou na fotkách.

Moje první dojmy z těchto stínů, nebyli ze začátku příliš pozitivní ale naštěstí se nečekaně zlepšili a tyhle stíny jsem si za poslední měsíc celkem oblíbila :).

Zkušenosti
Hodně práší, to jim hold zůstane, ale i přesto se stíny dají používat. Pigmentace totiž za tuto směsnou cenu je dost dobrá..sami posuďte
na obrázku. Samozřejmě mají, ale stíny i slabé místo a to ten staro-růžový třpytivý stín, ačkoli se může zdát na fotce že je pigmetovaný, ale na očních víčkách není skoro vidět. Bohužel si s tím neporadí ani dobrý primer a bílá tužka. Ale tak teď už k té lepší stránce. Bílý stín se zlatými třpytkami - skvělý rozjasňující stín, který se hodí jak na celé víčko, tak do vnítřního koutku, kde ho mám opravdu moc ráda, určitě i pod obočí, na lícní kosti..apod. Dále tu máme bronzovo-zlatý stín, který se přiznám jsem ještě nestihla vyzkoušet..tedy když nepočítám na ruce. Zdá se ale, že to bude hezký stín na celé víčko a i s dobrou pigmentací...uvidím, až ho někdy vyzkouším :). Když teď pominu ten starorůžový stín, ke kterému jsem už měla co říct, tak tady máme jediný téměř matný, fialovo bungundy hnědý - omlouvám se, nevím jak tenhle krásný stín popsat. Je strašně až neuvěřitelně pigmentovaný a do záhybu oka jak dělaný.
Konzistence stínů je prášivá ale přesto malinko máslovitá :) A výdrž překvapivě dobrá..stíny vydrží i 5 hodin, a to řekněte sami za tu cenu je krásné :).

Malá poznámka - hodně rychle balení ubívá...mám je téměř měsíc a rozjasňující bílý stín už se pomalu strácí :D, ale že se divím, když ho používám téměř každý den, krom víkendů :).

Celkové hodnocení je poměrně dostačující a vřele tyhle stíny doporučiji. Věřím že nebudete litovat :).



PS: mám udělat na tyhle stíny nějaký fotonávod, nebo sem přidat fotku jak vypadají na očích? :)
PS2: v týdnu sem přidám příspěvek s fotkami "Co je nového v drogériích, a možná i malé nákupy"..tedy pokud si tam neco koupím :D
Monica

4 komentáře:

  1. mají skvělou a hlavně přirozenou barvu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :), a na očích také vypadají moc hezky :)

      Vymazat
  2. Vypadají moc dobře, já mám quatro od Essence a ty nejsou pigmentované skoro vůbec, leží mi doma ladem :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téda tak to je škoda...ty moje jediný quattro od essence jsou pigmentovaný celkem hezky, ale hodně to záleží jaký máš odstín, třeba příště to už bude lepší:). Jinak tyhle za tu cenu jako mi přijdou fajn, až na to že trochu práší..ale tak co, hlavně že jsou pigmentované a vydrží :)

      Vymazat

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)