Translate

pondělí 7. ledna 2013

Essence sun club paletka


Už na to fakt kašlu...nebudu čekat, než bude k dispozici paměťová karta..která trošku stávkuje, je zamčená (ztratila jsem takové to na boku co by ji odemklo). Snad to co nejdříve vyřeším..a budou fotky. Děkuju za pochopení a vaši přízeň a hlavně trpělivost :D.

Cena téhle paletky mám dojem se pohybuje kolem 80,-.
Odstín: 01 South beach
Obsah: 7,5g


Moje první dojmy jste si již mohli přečíst v Příspěvku, který nesl název: „Vánoce 2013 – dárky“.
 Z téhle paletky mám smíšené pocity, protože využiji max. 4 stíny, co jsou na pravo, hold modré stíny nemám ráda, a k mým očím se nehodí jen tak kterékoli modrá. Žlutá by se dala ještě nějakým způsobem využít, ale teď v zimě...no nevím.
Balení je celkem pevné a bytelné, obsahuje dokonce malé zrcátko, které je umístěno pod tím malým „aplikátorem/ štětcem“.  V nejhorších případech by se to dalo použít. Stíny jsou vyloženě vyrobeny asi do kabelky :D, na cesty.
K tomu štětečku řeknu jen jedno - je to jak štětec na malování vodovými/temperovými barvami :D nechápu proč to tam dávají, asi jako vtip.
Z vrchu: štětec na vodové barvy,
přiložený aplikátor k paletce
a můj obyčejný štětec na stíny....
už chápete co jsem tím myslela :D?
Moje zkušenosti

Pigmentace bez bílé tužky je špatná, tedy když nepočítám odstíny modrých a hned vedle ten hnědý, ostatní jsou téměř neviditelné. Zanechávají pouze lehký třpyt, který se po cca. čtyřech hodinách téměř vytratí. Naštěstí si s tím poradí báze s bílou tužkou, to stíny vyniknou v plné barvě, ale také to není moc velký zázrak, to se od tolika stínů za takovou cenu hold nemůže snad ani očekávat, ale výdrž v tomhle případě je o něco lepší.
Konzistence se nedá říct že je máslová, jako má třeba značka Mua, ale to teď nemůžu srovnávat :D, ale malý náznak „maslovitosti“ u těch nude odstínů tam je.  Některé odstíny kupodivu ani moc nepráší. J 

Závěr je takový, že tuhle paletku extra nedoporučuji, ale dá se používat J.
 Monica

2 komentáře:

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)