Translate

neděle 23. prosince 2012

Essence Studio nails nail fashion sticker gel style

base coat - Essence 108 Ultimate pink. To ještě vypadalo dpcela hezky.
ale odlupování už začínalo ..
A po hodině se mi to všechno začalo odloupávat...
tak jsem tomu tedy pomohla...

Zítra už jsou Vánoce...a když už tak jsem si chtěla alespoň na ty Vánoce udělat po dlouhé době nehty....vyzkoušela jsem tyhle essence gelové nálepky na nehty..které jsem dostala od kamarádky

Stojí mám dojem kolem 50,- a mám je v tomhle tygrovaném či leopardím vzoru.
Balení obsahuje 14 nálepek s různými velikostmi.

Moje zkušenosti
Nejdřív jsem z toho byla samozřejmě nadšená, avšak jakmile jsem dolepila jednu ruku a chystala jsem se na druhou...začalo se to odlepovat a tak jsem to pořád přidržovala..a spravovala, ale nálepky si dělali stejně co chtěli. Jediná možnost...je že ty odchlipující růžky je možné ze spodu nalakovat průhledným lakem a přidržet to u nehtu...aby se to jako kdyby přilepilo..To mi zatím drží..ale asi ne na dlouho..


Závěr je takový že bych si je už sama nikdy nekoupila...i když jsou tak pěkné....raději si asi budu muset normálně lakovat nehty a svou zručností :D zdobit.
Monica

2 komentáře:

  1. Já jsem měla ještě ty z tý starý kolekce, ale vydrželo mi to jen pár hodin pak se mi to taky začlo odlupovat no a kdybych měla tak pěkný a dlouhý a nehty jako ty, tak by si je lakovala snad každý den :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív jsem si je taky lakovala snad každý den..ale ted už mě to vůbec nebaví..hlavně to odlakovávání, třeba třpytek..:D

      Vymazat

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)