Translate

sobota 10. listopadu 2012

Ladybox review: II. část

Tak konečně po strašné době se Vám ozývám, a to z další částí na Ladybox. Nebojte brzy bude i poslední část.

A ještě něž začnu, omlouvám se že poslední dobou moc nepřispívám, ale jistě chápete že toho mám moc, a když přijdu unavená ze školy, musím napsat du, a učit se, a teď ještě abych psala článek....né to vážně nejde..sice bych ráda, ale hold jak řekla má kámoška "Mony, škola je ale přednější!" to měla pravdu ..tak jsem si to vzala k srdci...ale přece jen nebojte já se Vám jednou až dvakrát za týden ozvu :).

Yves Rocher řasenka pro krásné řasy, ve dvou variantách - Noir nebo Brun, plné balení

Úvodní text
Bez řasenky ani ránu. Přidejte objem svým řasám, složení řasenky je navíc obohaceno o olej z kamélie, který pečuje o suché a namáhané řasy a udrží je zdravé a lesklé i v extrémně chladných podmínkách. 

Cena produktu v obchodě Yves Rocher
  • 6,5ml za 155kč
Co si o produktu myslím já 
Popravdě řečeno zklamala mě velice výdrž a po chvilce nošení drolení pod spodní řasy. To bylo úplně neskutečné. A od takové řasenky bych to nečekala ale tak nevadí. Nicméně alespoň něco na řasence kladného se našlo. A to že skvěle prodlouží řasy a celkem  je i natočí. Kartáček je kupodivu velice dobrý a nijak moc neslepuje, ale je tedy určitě potřeba to trošku pročesat hřebínkem na řasy, ale není to úplně nutné. 

Odličování téhle řasenky je fajn...nemusím ji půl hodiny odličovat :).
Tuhle řasenku nedoporučuji do teplého počasí, avšak ani ne do největšího mrazu. Nicméně pokud jste přesvědčeni že si tuhle řasenku chcete koupit, je vhodná na krátkodobé nošení. Určitě Vám nevydrží celý den.  

NIP+FAB Tělové máslo Coconut latte, 50ml cestovní balení


Úvodní text
Extra hydratační tělové máslo je přesně to co vaše pokožka potřebuje do suchého počasí. Bambucké máslo pečuje o namáhanou pokožku a exotická parfemace potěší unavené smysly. Novinka na našem trhu, kterou zbožňují i hollywoodské hvězdy.

Cena produktu na Eshopu LB
  • 200ml za 209kč
Co si o produktu myslím já 
Do teď mě překvapuje konzistence, která je zároveň máslová, taková hutnější a ale potom na těle najednou začne mastit a je toho potřeba malinko. Roztírá se velmi pěkně a ta vůně ta je prostě skvělá, moje voní po arašídech, avšak ne všichni dostali arašídové.

Produkty lze objednávat zde. 

PS: Dm drogerie otevřela další novou prodejnu, kde lze koupit Essence :).

Monica

2 komentáře:

  1. Mě vydrželo nalíčení řasenkou od YR celý den, dokonce jsem absolvovala půl hodinové intenzivní cvičení. A žádné drolení jsem nezaznamenala, takže já jsem s ní naopak spokojená :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se máš :) Škoda že zas něco u mě muselo být..:(

      Vymazat

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)