Translate

pátek 16. listopadu 2012

Ladybox review: 3.část

No a máme tu poslední díl ze série recenzí na Ladybox.
No a snad zítra konečně začnu psát recenze na produkty, které jsem si za poslední dobu koupila, objednávala :)

Fleur de Santé Radiant blush Chestnut Glow, plné balení


Kupodivu, natože jsem nikdy dříve tvářenky nějak nebrala, tak se mi najednou začali líbit. Pomohla k tomu nejvíc asi tady tahle.

Úvodní text
Dodejte svým tvářím trošku barvy. Fleur de Santé tvářenka v přirozeném odstínu, vám vykouzlí líčka jako jablíčka, rozjasní smutné tváře a oživí váš všední šedivý podzimní den. Aplikujte na lícní kosti a dopřejte si zdravíčka. 

Cena produktu na eshopu LB
  • 199kč
Můj názor

Je to obyčejná použitelná tvářenka s odstínem do oranžova a lehkým šimerem. Je jemně namletá, a ani moc nepráší..:) Štěteček přiložený k tvářence je celkem praktický, třeba na cesty, když nechcete brát velký štetec. Ale podle mě je to spíš jen na nanášení a pak nějakým větším štetcem (např. Essence powder/blush brush) rozblendit (rozetřít, rozmazat) lehce přechody mezi pletí a tvářenkou. Aby to nebylo tak ostře zřetelné, a hlavně aby to vypadalo jako vaše tváře. 



Yves Rocher - tělové mléko 300ml  FLEUR DE NOEL - Fleur Féerique, plné balení


Úvodní text
Zahalte se o Vánocích do jemně parfémovaného tělového mléka s vůní pomeranče, bergamotu a grapefruitu. Vaše pokožka ocení sametovou hydrataci i vánoční vůni. Tělové mléko je součástí vánoční edice, která teprve dorazí do obchodů.  

Cena produktu v obchodě

  • 300ml za 159kč
Můj názor
ÁÁááá jak tohle nádherně voníí....Je to celkem tekuté mléko, které je neuvěřitelně hydratační. Skvěle a rychle se roztírá, a také nemám půl hodiny mastnou pokožku. Nemám nic co bych mu vytkla a co bych k němu napsala :). 


Iswari Macaccino Bio, kakaový energetický nápoj

Úvodní text
Lahodný energetický kakaový nápoj, který Vám nahradí ranní kávu. Pár lžiček přidejte do hrnku s horkým mlékem a rozmixujte nejlépe šlehačem tak, aby se vytvořila pěna. Prášek si můžete přisypat i do jogurtu nebo ranních cereálií.

Cena produktu na eshopu LB

  • 250g za 149kč
Můj názor
Chutná evidentně podobně jako kafe, nedokážu moc posoudit, kafe nepiju. Ale tak pro představu nápoj vypadal takhle. Samá pěna a pod ní tekutina :D. Barevná podobně jak to kafe.

Fleur De Santé Saténová toaletní taštička

Úvodní text
Veselé trendy puntíky rozzáří upršený podzim jásavou barvou. Toaletní taštička je vhodná na cestování daleké i krátké a udrží vaše kosmetické poklady pod kontrolou. Na dovolenou nebo pro cestu do cestu do práce....puntíky vás vždy potěší. 

Cena produktu na eshopu LB

  • 25x7x15cm - 179kč
Můj názor
Vhodná a cestování ale i na každodenní skladování kosmetiky. Je akorát velká a navíc uvnitř má malou kapsičku třeba na tužku na oči či podobné drobné produkty. 
Monica

1 komentář:

  1. Ta tvářenka je krásná, mám stejný odstín a jsem z ní nadšená :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)