Translate

neděle 12. srpna 2012

Menší změny na blogu

Jak už jste si všimli...změnila jsem pár věcí, které se mi na blogu už moc nelíbili.

První na první pohled byl celkový vzhled, který tu byl už hodně dlouho a všichni na něj byli zvyklí...ale prostě změna je život...a myslím, že občasné změny tomuhle blogu jen prospějí.

Dále co jsem změnila je barva písma v nadpisech. Fialové nadpisy byly sice hezké, ale k nové šabloně moc nepasovali, proto jsou spíš do červena :).

Rozhodla jsem se také změnit název tohohle blogu...protože přece jen Manikůra, kosmetika, recenze, a další...ani není nadpis, bylo to něco co mě napadlo prvně při zakládání tohohle blogu :).Jenže teď nastal problém. Nevím jak by se mohl tenhle blog jmenovat...moc bych vás tedy chtěla poprosit...aby jste pod tenhle text do komentářů napsali návrhy nadpisů..protože by mě vážně hodně pomohli :).

Tenhle blog podle mě teď trošku prozářil :) jen posuďte sami...a napište do komentářů, jaké změny kromě toho nadpisu bych mohla ještě změnit :)

Monča

2 komentáře:

  1. Design blogu určitě prospěl :). Jinak název blogu? :D Tak to je těžké.. :)
    Vynechala bych manikúra a nechala jen Kosmetické recenze a videa :).

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem o něčem takovém přemýšlela..ale vím že přes školní rok se bohužel nebudu moc na videa zaměřovat, protože přece jen chci zvládat školu..a už tak budu ráda když budu stíhat psát články :) Ale jinak název Kosmetické recenze není vůbec špatný :)) děkuju :) Monča

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)