Translate

neděle 26. srpna 2012

Essence Colour arts

Snad každý už ví, že Essence výrobky mají nový design a taky pár nových věcí, jednou z nich je právě taková novinka a to řada Colour arts.
A nebyla bych to já kdybych si něco z téhle řady nekoupila...ve videu jsem vám to ukazovala, ale přece jen recenze v textu je něco jiného.

Btw. vše z téhle řady jsem kupovala v Rossmannovi, takže to nebudu pořád dokola vypisovat :D.

Pigmenty

Cena: 64.9,-
Odstíny
  • O8 cop&copper
  • 14 strawberry smoothie
obsah: 1,8g


Píšou o pigmentech 
Díky vysoké pigmentaci a vysokému krytí barev bude každý tvůj výtvor uměleckým dílem. 

První dojmy
V Rossmannovi mě překvapilo balení, které je vážně malinké, to jsem ale ještě neviděla jak málo stačí na jedno použití. Což je tedy takový první klad. Ve všech Rossmanech by měli mít testery, které jsou taky strašně malinké, opravdu je vyzkoušejte před koupi.
 Já mám odstín takový ten do hněda, avšak samozřejmě není to úplně hnědý, je v něm strašně moc zlatých třpytiček. Takže na denní nošení, v mém případě za chvíli do školy, to rozhodně není. 
Druhý odstín který vlastním je takový jahodový s kapkou fialové, nevím co to je za odstín. Je teda krásný, a nevím co bych k němu samotnému víc řekla :D.


Už od slova pigmenty - jsou samozřejmě doooost dobře pigmentované, a za tím dost je asi deset vykřičníků. Se slovem výdrží to asi nebude moc ale slavné, když nepoužijete bázi pod pigmenty o které se budeme bavit zachvíli. Je pravda že není rozdíl když si dáte na ruku kapičku báze, kterou rezetřete a aplikujete na tu "čáru" pigment, a když dáte samotný pigment. Ale přece jen výdrž je lepší s bází. 

Možná pro někoho důležité, ale voděodolné tyhle pigmenty vážně nejsou! :). 

Jak dostat pigmenty z té dozičky se sypátkem. Jednoduše!
Když to otevřete, odlepíte ochranný "papírek" a do víčka od té "dózičky" nasypete :). 

Nanášení, to je kapitola zase sama osobě. Přece jen nanášení pigmentů by pro někoho mohlo být úplnou záhadou. Ale na to taky "firma" Essence myslela a vytvořila silikonový aplikátor, který tedy vyrábí i kosmetika Mac, akorát o pár stovek dražší :D. Samozřejmě není na tom nic jiného. Poslouží stejně. Pokud by se vám však nechtěl kupovat tenhle speciální aplikátor tak vám postečí obyčejný plochý štetec na oční stíny třeba od Essence, abychom se drželi značky. Ten tedy používám i já, protože se mi nějakou náhodou ta silikonová komedie řekněme ulomila. 

Celkové hodnocení 99/100.

Báze pod pigmenty

 a v mém případě i pod oční stíny :P


Cena: 49.9,-
obsah: 7,3ml

Píšou o bázi
Transparentní podklad pod oční stíny pro aplikaci pigmentů. Pro dlouhotrvající a zářivý efekt.

První dojmy
Trošku mě překvapila barva báze, je taková trošku do bíla a samozřejmě při rozmazání průhledná. 
Je trošku hutnější než báze od Dermacolu, a překvapivě obě báze mi voní stejně :D. Balení obou bází je skoro totožně velké, tedy mě to tak přijde. Liší se pouze o 2,7 ml. :D. Narozdíl od Dermacolácké báze má báze obyčejný plastový hrot s dírkou, který mě osobně vyhovuje mnohem více.  

Zkoušela jsem obě báze, a jak na nich pigmenty drželi...a věřte nebo ne ale na bázi od Essence pigmenty drželi a lépe než na Dermacol bázi, na kterou se skoro nechtěli ani pigmenty jít..chípete jak to myslím ne? :D. 

Báze mě osobně tedy velice překvapila, a hlavně vtom že se vyrovná trošku dražší sestře :). 

Celkové hodnocení: 96/100.

Aplikátor na pigmenty


Cena: 34.9

Jak vidíte trošku jsem se vykecala nahoře v prvních odstavcích..a u tohohle aplikátoru prostě ani nevím co říct....:D Po pravdě..třeba pro mě je tedy celkem zbytečný, ale třeba na mixování a nanášení pigmentů na rty..s ním může být fajn :). 

Celkové hodnocení 65/100. 
A na závěr menší video :). ve kterém vám tedy ukáži jak pigmenty vypadají v reálu :D.
Video si dejte na maximum (zvuk).


Monča

6 komentářů:

  1. Já to nesypu na vršek, už mi takhle dost pigmentu "zmizelo". Vždy jak to mám zavřené tak to otočím dnem vzhůru, asi 2x protřepu. Otočím, klepnu o stůl a voilá, pigmenty se dají použít a zbytečně se neztratí ;)

    Růžovou barvičku si asi brát nebudu, ale ta měděná mě zaujala a pořád nad ní přemýšlím.

    Také jsem psala recenzi, budu ráda když si ji přečteš a popř. i zareaguješ ;)
    http://imiiska.blogspot.cz/2012/08/essence-pigmenty.html
    http://imiiska.blogspot.cz/2012/08/predcilo-ocekavani.html
    http://imiiska.blogspot.cz/2012/08/shopping.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijde mi ale když to udělám tvým způsobem že toho tam je zbytečně moc..což já nevyužiju..:D takže asi bude zatíím sloužit můj způsob :). Ale i tak dík za tip :). Monča

      Vymazat
    2. No však to nevadí, zavíčkuješ a pak použiješ znovu. Já pigmenty mám na jednom místě, protože při cestování se toho vysype moc a to pak trvá než se to sesype zpátky, proto stačí 1-2x protřepnout a použít jen trošku =)

      Vymazat
    3. To já taky mám pigmenty na jednom místě, naštěstí ne v kosmetické taštičce :D noo..a radši vždy přetřepu jen jednou :D aby toho tam nebylo moc :DD Monča. Faaakt dík za tip :))

      Vymazat
  2. Já pigmenty nějak nemusím, nevím proč :D. Ale jak se znám, pokud bude nějaký hezký odstín na večerní líčení, určitě si ho koupím kvůli plesům ;)

    Jinak ta báze vypadá velmi dobře a čtu samé chvály.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě doposud žádné pigmenty nevlastnila, takže mě zajímalo celkově jaké jsou :D...jinak věř že určitě neodoláš, na večerní líčení je tam mnoho krásných odstínů :).
      Jojo ta báze je skvělá....sice mě štve že je vyrobena v Polsku ale tak co už :D.

      Vymazat

Děkuji moc za všechny komentáře :)) dělají mi radost :)